avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Despre viza flotant
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Despre viza flotant

In cazul in care detin contract de comodat intocmit la notariat, la solicitarea vizei de flotant se necesita declaratia de luare in spatiu a proprietarului?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:09, 1 Iulie 2017
Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza flotant liv123 liv123 Buna ziua, care sunt actele necesare pentru luarea in spatiu,in cazul in care proprietarii sunt divort/partaj,se mai poate acest lucru? 2.acest lucru se ... (vezi toată discuția)
Luarea in spatiu a unei rude ligia86 ligia86 Buna seara, Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Am un unchi care a divortat de sotie si s-a mutat in casa bunicilor fara nici un act de proprietate. Acum ... (vezi toată discuția)
pot sa fac viza de resedinta unei persoane la proprietatea mea din alt oras fara sa imi schimb si eu domiciliul? iancau_Anamaria iancau_Anamaria Buna ziua, Locuiesc in Tirgu-Jiu si am domiciliul stabil in acest oras, dar detin in proprietate o locuinta in Cluj-Napoca. Va rog sa-mi spuneti daca se poate ... (vezi toată discuția)