saptamana viitoare voi participa la o licitatie bancara pt un apartament .
Intrebarea mea ar fi daca la fina castig licitatia demersurile ce o sa urmeze sunt la fel ca intre 2 pers. fizice?adica banca va achita toate datoriile care le avea inainte fostul propietar la curent, intretinere , impozite etc?
Cine va platii toate acestea daca fostul propietar a cedat dreptul sau de propietate bancii el fiind executat silit?
Stimate Utilizator,
in mod normal, cand se incheie procesul verbal de situatie in baza caruia se formuleaza apoi publicatia de vanzare executorul trebuie sa cunoasca atat situatia de fapt cat si situatia juridica a imobilului.
In aceste conditii, toate sumele reprezentand debite ar trebui sa fie constatate si recuperate tot prin executarea silita, respectiv tot de la debitor.
Daca nu s-a intamplat asa, persoana care adjudeca imobilul se poate trezi ca are de suportat si toate aceste costuri, cu toate ca imobilul ar trebui transmis liber de sarcini.
Discutati concret cu executorul!IIntrebati-l exact, cititi publicatia de vanzare, informati-va.
Licitatia unui imobil
alirvag
as dori sa stiu daca dupa o licitatie se cumpara imobilul cine l-a cumparat poate avea contract de vanzare cumparare pe el?
as dori sa stiu daca se poate face ... (vezi toată discuția)
Urgent!
camy20
in urma cu un an de zile am luat cu imprumut suma de 30000 euro,pt o ruda apropiata.am luat acest imprumut pe baza unui contract notarial cu titlu ... (vezi toată discuția)