avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contrat SEAP, facturare catre primarie si retragere ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contrat SEAP, facturare catre primarie si retragere bani din trezorerie

Buna ziua,

Am castigat o licitatie pe SEAP si am realizat contractul. As dori sa stiu cum pot retrage banutii? Am lasat contul din trezorerie, deci conform contract, ar trebui ca la sfarsit de luna sa primesc banutii cont? Trebuie sa mai facturez eu catre ei desi este deja un contract?

Daca au ajuns banutii in trezorerie, cum ii pot transfera in contul bancar al firmei? :) Mi s-a explicat la nivel general la finante si la trezorerie, in principiu este un program pe care-l descarc si trebuie sa am la mine documente. Imi puteti explica daca trebuie sa mai eliberez eu factura catre primarie si cum pot retrage banii din trezorerie? Va multumesc!

*am căutat și alte topuri pe subiect, dar observ că finanțele explică altceva. Ori orașul meu este stat în stat, iar legea e alta, ori echipa de la finanțe e mai dificilă în anumite zile.

Alte discuții în legătură

Cont trezorerie deea_lex deea_lex mi-am deschis un cont la trezorerie. poate cineva sa-mi spuna daca pot retrage numerar din trezorerie? sau trebuie obligatoriu sa-i virez in contul ... (vezi toată discuția)
Licitatie publica-garantie de participare danpopovici danpopovici Buna ziua, Am participat la o licitatie publica pentru atribuirea unui contract de servicii. Autoritatea contractanta a cerut o garantie de participare in ... (vezi toată discuția)
Capital social retras din banca si contul a ramas fara bani CDT85 CDT85 Buna ziua, Mi-am infiintat o firma la sfarsitul anului si zilele trecute am hotarat sa imi retrag capitalul social din banca - 200 de lei - care era intr-un ... (vezi toată discuția)