avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cont trezorerie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cont trezorerie

mi-am deschis un cont la trezorerie. poate cineva sa-mi spuna daca pot retrage numerar din trezorerie? sau trebuie obligatoriu sa-i virez in contul bancar?
multumesc
Cel mai recent răspuns: deea_lex , utilizator 19:03, 16 Noiembrie 2005
Nu se poate. sigur, din contul de trezorerie puteti face plati pentru obligatii buget stat, local, si alte, toate prin transfer nu numerar,
trebuie sa aveti cont deschis la o banca comerciala
In concluzie din contul de trezorerie nu puteti ridica numerar
Ultima modificare: Vineri, 11 Noiembrie 2005
Feni, utilizator
multumesc feni:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum procedez sa scot bani din trezorerie pt plata salariilor? Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Poate sa-mi spuna cineva cum trebuie sa procedez pentru a scoate bani de salarii din tTezoreria unde am deschis contul? Cu ce documente trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Cont trezorerie magureanu_laurentiu magureanu_laurentiu SRL poate face plati din contul de la trezorerie direct catre furnizori fara sa-i transfere in contul curent de la banca? (vezi toată discuția)
Poprire pe cont. ce solutie am? Cristina Vasile Cristina Vasile O firma s-a pomenit cu poprire pe conturile din banca si trezorerie pentru suma de 29.000 lei neachitata la bugetul statului. In acest caz, dupa cum se stie, ... (vezi toată discuția)