avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum procedez sa scot bani din Trezorerie pt plata ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum procedez sa scot bani din Trezorerie pt plata salariilor?

Buna ziua,
Poate sa-mi spuna cineva cum trebuie sa procedez pentru a scoate bani de salarii din tTezoreria unde am deschis contul? Cu ce documente trebuie sa ma duc?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Nicoleta-Daniela Moldovan , Contabil 07:30, 13 Decembrie 2011
Aveti nevoie de o ghartie de la finante cum ca nu aveti datorii. Mergeti la finante si solicitati respectiva hartie. Ei stiu de ce aveti nevoie.
Din cate stiu eu, nu puteti scoate bani din trezorerie, ci doar sa faceti transfer de sume din trezorerie in contul curent bancar. De la banca puteti ridica numerar. Aveti nevoie de ordin de plata pentru transferul de suma, acest ordin va trebui vizat la finante, adica societatea va fi verificata daca are datorii sau nu.
Cristina Vasile a scris:

Buna ziua,
Poate sa-mi spuna cineva cum trebuie sa procedez pentru a scoate bani de salarii din tTezoreria unde am deschis contul? Cu ce documente trebuie sa ma duc?

Multumesc anticipat!

Ordin de plata TRANSFER DE SOLD virati din trezo in contul curent din banca.
dananicoletamoldovan a scris:

....., acest ordin va trebui vizat la finante, adica societatea va fi verificata daca are datorii sau nu.

Si unde anume il vizati?:))

exista un ghiseu care verifica fisa pe platitor a societatii d-voastra, acolo va adresati pentru vizarea ordinului de plata pentru transfer sume din contul de trezorerie in contul bancar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Virat eronat la bugetul de stat vlasceanu raluca vlasceanu raluca am virat eronat tva de plata la o societate cum imi pot recupera banii? mentionez ca societatea caruia am virat nu factureaza decat o data pe an, iar anul ... (vezi toată discuția)
Sume bani trezonerie rebela_ikariam rebela_ikariam Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti cum trebuie sa procedez in cazul in care contabila unei alte societati , gresind ordinele de plata( fara ca ... (vezi toată discuția)
Titular credit banca decedat getac getac Buna ziua! Mama mea a avut un credit la banca In decembrie 2009 a decedat in urma unui infarct. Ea a avut asigurare pentru creditul luat. Dupa depunerea ... (vezi toată discuția)