avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Desfiintare post dupa intoarcerea din CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Desfiintare post dupa intoarcerea din CCC

Buna ziua. Ma aflu in CCC, iar la inceputul anului am aflat ca revista la care lucrez a fost desfiintata. Nu m-a anuntat nimeni, am aflat prin intermediul media. Bun... firma pe numele careia se afla revista am inteles ca nu s-a desfiintat, dar ca nu ar mai avea activitate (cu toate ca am verificat pe listafirme.ro si apare "activa" la data de 30.06.2017 si fara datorii catre ANAF. Firma face parte dintr-un grup mai mare, societatea mama (sa ii spunem trust). Am solicitat informatii la departamentul HR si nu vor sa imi dea detalii, specificand ca nu stiu ce s-a intamplat cu firma (ceea ce e curios). Intrebarea mea este: in luna februarie 2018, cand ma voi intoarce la job (cu 60 de zile inainte de implinirea a 2 ani a copilului meu), in ce conditii imi vor putea desfiinta contractul de munca? Stiu ca reorganizarea judiciara sau falimentul, dar motivele pt care revista a fost desfiintata au fost legate de profit (nu produceau cat isi doreau) si nu pt ca ar avea datorii. Daca intr-un final se desfiinteaza firma mica, sunt obligati sa ma transfere pe firma cea mare? Sunt obligati sa imi pastreze si functia? Daca mai este nevoie de detalii, sunt aici. Va multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Revenirea la munca, din concediul de maternitate finetti finetti Salutari, tuturor, ma aflu intr-o situatie mai \"speciala\", intrucat pe parcursul concediului de maternitate care este in desfasurare, s-au desfiintat ... (vezi toată discuția)
Noul cod al muncii!!! lumifatu lumifatu Doua probleme, cel putin, care ma framanta: confrom noului Cod al Muncii, perioada de proba nu este luata in calcul ca vechime in munca? Se poate desfiinta un ... (vezi toată discuția)
Functie pe perioada determinata - contract de munca pe perioada nedeterminata adry_de_gennaro adry_de_gennaro Buna, Am urmatoarea situatie si as vrea sa aflu cateva detalii: - sunt angajat al unei companii multinationale din oct 2013 - am contract de munca pe per ... (vezi toată discuția)