avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... primă pentru recunoaşterea contribuţiei aduse ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

primă pentru recunoaşterea contribuţiei aduse societăţii prin căsătorie

Buna ziua,

Ma numesc Stingu MArco si sunt domiciliat in mun. Sibiu. IEri m-am casatorit si doresc sa stiu daca s-a aprobat proiectul de lege pentru acordarea primei pentru casatorie si, in caz afirmativ, ce trebuie facut pentru a intra in posesia banilor.

Va multumesc anticipat pentru raspuns.

Cu stima,
ing. Marco Stingu
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:22, 6 Iulie 2017
Felicitari pentru curaj si casa de piatra. P
roiectul de lege inca nu a fost aprobat in parlament. Pana va ajunge la presedinte pentru promulgare veti avea timp sa va precocupati si pentru obtinerea primei pentru contributia adusa societatii cu cel de-al 3 lea copil.;)
Pentru propunerea legislativă privind consolidarea statului prin susţinerea creşterii demografice s-a încetat procedura legislativa prin retragere de catre Senat .

Proiectul prevedea ca, la căsătoria tinerilor de până în 35 de ani, aceştia să primească 15.000 de lei din partea statului, sumă pe care o vor primi și familiile care au în întreținere cel puțin trei copii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

15000 pentru tinerii casatoriti. Simona Georgiana Simona Georgiana buna seara, as dori sa stiu daca s-a aprobat proiectul de lege in care se spunea ca tinerillor pana in 35 ani, li se acorda o prima/ajutor din partea statului ... (vezi toată discuția)
Bani de la stat pentru prima căsătorie Virgilio Virgilio Se primesc bani de la stat pentru prima căsătorie? (vezi toată discuția)
Ajutor tineri casatoriti 2017 Alex Stelian Alex Stelian Aveti idee daca s-a aprobat propunerea de a primi un ajutor de 15000 lei pentru tinerii casatoriti?sau daca macar se primeste o suma de bani oricat ar fi de ... (vezi toată discuția)