avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa demolată la calcan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa demolată la calcan

Acum vreo 10 ani am cumpărat o casă construită în 1934. Ulterior achiziționării am aflat că la calcan, spate în spate cu casa mea, a fost o altă casă care între timp a fost demolată. Vecinii au construit apoi o altă casă la 3-4 m distanță de calcan.
Problema mea este cu umiditatea care o am în pereți tocmai pe acel perete de la calcan.
Nu știu dacă au făcut vreo expertiză atunci când au demolat dar cu siguranță nu au făcut nici un fel de lucrare asupra casei mele care a rămas cu spatele gol.
Pot să le cer să efectueze lucrări la calcanul meu ținând cont că cele două case se protejeau de umiditate reciproc?

Alte discuții în legătură

Acord notarial vecin pentru reperare casa si mansardare aprepe aprepe Detin o casa veche, 1937, situata pe una din laturile terenului, pe hotarul dintre mine si vecinul din spatele casei mele, pe calcan. Am obtinut Certif, de ... (vezi toată discuția)
Informație despre calcan Ianiselecom Ianiselecom Buna ziua. Dețin un teren cu o casa bătrânească lipita la calcan in partea din stânga proprietații, aici având ca vecin domeniul public. Vecinul ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinul lucia58 lucia58 Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac.ocuiesc in casa parinilor mei care sunt decedati ,casa cand a fost cumparata de parintii mei avea unul din pereti comun cu un ... (vezi toată discuția)