avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... card credit bcr
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

card credit bcr

buna ziua, pe 16 06 am facut un card de credit care avea si optiunea de rate fara dobanda la bcr ,dupa ce l-am folosit platind la un comerciant 3400ron trebuia sa primesc un sms de la banca conform contractului sa impart suma in 12 rate lunare .Neprimind sms am fost la o sucursala bcr unde am explicat situatia si am convenit sa mi se opreasca dupa cardul meu de salariu suma de 300ron lunar pana cand achit toata suma datorata.Prima luna mi sa oprit 300ron ,iar acum a doua luna sunand la info bcr pentru unele neclaritati mi se spune ca daca nu am primit acel sms nu am intrat in programul ,,rate fara dobanda"si ca nu au ce sa imi faca si ca trebuie sa platesc dobanda la suma folosita.
intrebare:daca conform regulamentului postat pe wwwbcr.ro ei trebuiau sa-mi trimita sms de confirmare a ratelor si nu au trimis eu acum sunt obligat sa platesc dobanda sau mai este si alta cale avand in vedere ca eu practic nu am nici o vina. va mutumesc

Alte discuții în legătură

Ajutati-ma cu un sfat dimoftedumitrusebastian dimoftedumitrusebastian Va aduc la cunostiinta faptul ca am un credit la BCR - MAXI CREDIT IPOTECAR NEVOI PERSONALE in valoare de 49.000 EURO pe care la-am contactat in Noiembrie 2007 ... (vezi toată discuția)
Card credit.am platit dobanda .am fost contactat telefonic aproximativ ... Coti Coti Card credit.am platit dobanda .Am fost contactat telefonic aproximativ acum 5 ani de la un reprezenrat Brd daca doresc un card de credit, am fost de acord cu ... (vezi toată discuția)
Bcr - biroul de credite fanedead fanedead Buna seara, va rog respectos daca imi puteti spune cum trebuie sa procedez pentru a actiona in instanta BCR intrucat din decembrie 2013 am fost inscrisa in ... (vezi toată discuția)