avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

buna ziua! pe data de 17 iulie imi voi relua activitatea la locul de munca cu 60 de zile inainte de a implini copilul 2 ani. in luna august in afara de salariul pe cele 11 zile din luna iulie,mai primesc indemnizatie pt cele 2 saptamani? cu ce data se incepe plata stimulentului de insertie si cat dureaza de la depunerea dosarului pana la plata? multumesc.
Cel mai recent răspuns: Teodoradnd15 , utilizator 22:21, 7 Iulie 2017
Veți primi indemnizația doar pt 2 săptămâni din luna iulie iar stimulentul îl veți primi în termen de 90 zile...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie LauraAndreeaEne LauraAndreeaEne Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea situatie: am nascut pe data de 28.07.2014 si am optat pentru concediu crestere copil de 2 ani. ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie vs. luna tatalui Kazfer Kazfer Copilul implineste 2 ani la data de 01.09.2017. Mama se afla in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, pana la data de 01.08.2017, ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie Valentina31B Valentina31B Buna ziua,as dori o lamurire in legatura cu inceperea activiatii si acordarea stumulentului de insertie.Mentionez ca sunt in concediu de ingrijire copil,am ... (vezi toată discuția)