avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Denumire unei asociatii sportive
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Denumire unei asociatii sportive

Buna seara,

Intampin o situatie dificila la DJST (Directia Judeteana de Sport si Tineret).
Am infiintat Asociatia sportiva FC „SR” Brasov, dar o functionara de la DJST imi spune ca nu pot utiliza acest nume din cauza ca o asociatie sportiva nu poate fi club de fotbal. Ea presupune ca FC provine de la Fotbal club, insa in denumire nu se specifica acest fapt, sunt doar 4 litere FC SR. Acel FC poate proveni de la orice altceva: Familie Credinta, Fapte Concrete etc.

Exista o baza legala prin care DJST poate interzice utilizarea acestui nume in competitiile sportive? Mentionez faptul ca FC „SR” Brasov este o asociatie sportiva care doreste sa practice fotbal in competitia judeteana.

Cum as putea argumenta, incat DJST sa permita utilizarea acestui nume de asociatie sportiva?

Multumesc frumos,
Alexandru
Ultima modificare: Vineri, 7 Iulie 2017
AlexandruF2017, utilizator
Cel mai recent răspuns: nekbv , utilizator 00:21, 8 Iulie 2017
Are cineva idee ce se poate face in aceasta cauza?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protejarea tinerilor sportivi la diferite competitii ilea_mircea ilea_mircea Fiul meu practică fotbal la nivel de copii, nefiind in acest moment legitimat la club, din cauza varstei prea fragede (9 ani). In aceste zile trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Protejarea tinerilor sportivi la diferite competitii ilea_mircea ilea_mircea Fiul meu practică fotbal la nivel de copii, nefiind in acest moment legitimat la club, din cauza varstei prea fragede (9 ani). In aceste zile trebuie sa ... (vezi toată discuția)