avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pasaport expirat, buletin pierdut
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pasaport expirat, buletin pierdut

Buna ziua.

Locuiesc in strainatate si poimaine ar trebui sa merg acasa in Romania cu masina, dar azi dimineata am observat ca nu gasesc buletinul. Trebuie sa merg acasa urgent si nu am timp sa merg la ambasada. Intrebarea mea ar fi ca as putea merge acasa cu pasaportul expirat si acasa imi fac buletin nou? Sau ce se poate face in cazul asta?

Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 11:21, 4 August 2020
Bună ziua. O intrebare În legătură cu pașaport si buletin expirat în străinătate , în tara în care am rezidenta nu este ambasada a româniei. Ce fac în acest caz ? Motivul pentru care nu am putut pleca la timp este din cauza fostului angajator care mă forțat sa demisionez fără a mă plăti ...ulterior probleme financiare etc au intervenit. Va mulțumesc.
~ Conținut șters la cerere ~
Daca veniti cu masina, veti putea trece pe baza pasaportului expirat si a unei amenzi. Sa ne scrieti daca ati intampinat greutati. Teoretic ar trebui sa va lase.
Buna ziua!
Am pierdut buletinul in Danemarca, dar am certificatul de nastere la mine, pot trece granita doar cu certificatul?
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport expirat Gina43 Gina43 As dori sa merg in Romania dar pasaportul meu este expirat din 2010 e posibil sa intru in tara chiar daca este expirat? (vezi toată discuția)
Act de identitate expirat, venire in tara danut26 danut26 Buna, Am o mica problema sunt in Danemarca si am buletinul expirat de o zi iar eu urmeaza sa merg in tara pe data de 30iun 2015 intrebarea mea este daca pot ... (vezi toată discuția)
Titlu calatorie Vatra VIORICA Vatra VIORICA Daca pot calatori cu avionul din Italia spre Romania , cu Wizz, avind doar titlul de calatorie, buletin expirat. (vezi toată discuția)