avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Familie

Cum poate fi readusa acasa o persoana majora, care s-a mutat de la părinți?
Nu prea aveți ce sa faceți.... Doar sa mergeți cu politia peste ei.... Dar dacă nimeni nu ii face nici un rău și ea este de acord sa stea acolo va dați seama că nu aveți ce sa faceți. Este aproape imposibil
Persoana respectiva, a întreținut relații sexuale cu persoana la care s-a mutat, înainte sa devina majora. Dacă as face plângere pentru asta, s-ar întâmpla ceva? Sau nu mai contează din moment ce nu am făcut plângere cat era minora??
@Mircea, de ce s-ar duce politia " peste ei?"

Persoana fiind majora, nu mai poate fi obligata la nimic si nu, nu mai aveti motiv de plangere.

Ati mai deschis subiect pe aceasta tema din pozitia copilului , acum sunteti mama ?
Nu, nu sunt mama. Am formulat asa întrebarea pentru a mi se răspunde clar, ce s-ar putea întâmpla. Pentru ca dacă povesteam ce am în gând toată lumea mi-ar fi zis ca nu e bine sa plec, sa stau sa discut cu părinții. Doar ca eu nu prea am ce discuta cu ei. Eu muncesc în casa ca o sluga, și mama sta pe Facebook lângă mine. Îmi scoate ochii pentru 10 lei, și când i-am spus ca vreau sa ma angajez, m-a întrebat ce-mi lipsește, de vreau sa ma angajez!? Și îmi spune mereu vorbe pe care mi-e greu sa le accept. Vreau sa am libertate, sa nu mai stau închisă în casa și sa fac treaba pe care ar trebui sa o facă ea, în calitate de soție și mama.
Ultima modificare: Duminică, 9 Iulie 2017
gi-jane2, moderator
Cum esti majora, nu te pot opri si nici nu te pot aduce inapoi, plsngere nu au pt ce sa faca.
Mai departe si daca vrei sa te intorci, pot si ei sa nu te mai primeasca.

Alte discuții în legătură

Relatii sexuale intre o minora de 14 ani si un major de 18 Roxanaale Roxanaale Buna, am 14 ani si am am intretinut relatii sexuale cu iubitul meu de 18 ani, am decis sa fug de acasa la el deoarece sunt insarcinata cu el, mama iubitului ... (vezi toată discuția)
Probleme cu parintii angajat angajat De cam 2 luni stau la parintii mei impreuna cu sotul, deoarece abia acum am gasit serviciu amandoi si planuim sa strangem bani si sa ne mutam cat mai repede de ... (vezi toată discuția)
Legea privind decizia de a pleca de acasa la o varsta minora Larisa.isa67 Larisa.isa67 Buna seara , am o dilema in legutura cu plecatul de acasa la varsta de 17 ani pe propria raspundere la iubitul meu major, deoarece nu ma mai pot intelege cu ... (vezi toată discuția)