avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Detalii Start-Up Nation proiect
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Detalii Start-Up Nation proiect

Salutare!
Am facut o firma de aproximativ o luna (din iunie 2017) cu cod CAEN principal 6209 - Alte activitati de servicii privind tehnologia informatiei

In prezent sunt angajat la un alt SRL cu norma intreaga, dar aceasta societate prezinta multe lipsuri si doream sa incep pe cont propriu. De curand am auzit de acest proiect Start-Up Nation si doresc sa depun dosar.

Daca exista cineva ce a facut dosarul singur si poate oferi sfaturi sau daca stiti firme in Galati/Braila ce pot consilia un proaspat antreprenor (contra cost bineinteles) eu sunt deschis la dialog. Numarul meu de telefon este 0724O69151 iar email tjarezzos@gmail.com

Intrebarile mele initiale ar fi:
- trebuie sa imi dau demisia si sa ma angajez inainte de a depune dosarul ?
- trebuie sa iau trei oferte pentru fiecare cheltuiala pe care doresc sa o deduc si pentru care am explicat in planul de afaceri necesitatea ?
- daca doresc sa achizitionez un autovehicul si acesta depaseste valoarea eligibilă de maxim 36.000 lei (este fara TVA?) atunci este posibil sa achit diferenta sau nu pot aplica cu aceasta cheltuiala ?
- daca am contract cu o firma de contabilitate (in valoare de 350RON TVA inclus lunar) mai trebuie sa iau si alte oferte din piata sau este suficient acest contract pentru a putea deduce cheltuiala pe 12 luni ? Intrebare valabila si pentru alte contracte de colaborare ...
- bancile ce au fost de acord sa participe la acest program acorda finantare la firme cu o luna vechime fara alte garantii in afara produselor achizitionate cu banii finantati sau trebuie sa vii cu alte garantii ?

Sunt multe alte intrebari , multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Scrisoare bancara de buna executie ankalaura85 ankalaura85 Buna ziua! Scrisoare bancara de garantie de buna executie cand se solicita de catre autoritatea contractanta: la deschiderea ofertelor pentru licitatie sau ... (vezi toată discuția)
Organigrama unui startup Medeea1989 Medeea1989 Buna seara, Mi-as dori sa aflu raspunsul la o intrebare si anume: Din punct de vedere juridic, ce functie trebuie sa ocupe in organigrama o persoana care isi ... (vezi toată discuția)
Diferenta pfa platitor de tva / neplatitor de tva AlexPFA AlexPFA Buna, Mi-am facut PFA recent si la inregistrare am ales sa fiu neplatitor de TVA. Dar din pacate cred ca am facut o greseala. Sunt ... (vezi toată discuția)