avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Firma luminoasa noaptea: poluare vizuala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Firma luminoasa noaptea: poluare vizuala

Buna ziua,

Locuiesc intr-un apartament de bloc ale carui ferestre dau inspre piata centrala a orasului. Seara, perimetrul pietei se inchide, iar accesul inauntru este interzis. In piata exista o farmacie, care are o firma ce lumineaza si pulseaza intens noaptea.
Acest lucru ii afecteaza somnul baiatului meu mic, care acuza ca nu poate adormi usor din cauza luminii ce patrunde in casa de la firma farmaciei. Este cunoscut faptul ca lumina puternica impiedica secretia de melatonina, hormonul care induce somnul.

Vreau sa va intreb daca in Romania exista vreo lege care ar obliga farmacia sa isi stinga firma pe timpul noptii. Subliniez faptul ca farmacia oricum nu functioneaza noaptea, deci firma luminoasa nu are nici un rol in a atrage potentiali clienti.
Ultima modificare: Duminică, 9 Iulie 2017
oantony, utilizator

Alte discuții în legătură

Firme luminoase deranjante BigZero BigZero De vreo luna s-a deschis peste drum de blocul meu o farmacie HelpNet. Cei de la farmacie au instalat doua cruci luminoase - una la geam, alta la coltul ... (vezi toată discuția)
Este interzisa sau nu montarea de alte mijloace de iluminat pe autoturism in afara de cele din constructie? BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN Salutare, am o intrebare pt stimabili avocati. Este interzisa sau nu montarea de alte mijloace de iluminat pe autoturism in afara de cele din constructie?? ... (vezi toată discuția)
Am o masuratoare sonometrica facuta de un inginer acreditat autorizat ... Constantin3 Constantin3 Am o masuratoare sonometrica facuta de un inginer acreditat autorizat angajat de magazinul care de 14 ani m-a lipsit de un drept al omului pana la urma fiindca ... (vezi toată discuția)