avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Firme luminoase deranjante
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Firme luminoase deranjante

De vreo luna s-a deschis peste drum de blocul meu o farmacie HelpNet. Cei de la farmacie au instalat doua cruci luminoase - una la geam, alta la coltul blocului - din cele care se aprind si se sting repede si afiseaza diverse texte ("Farmacie", temperatura s.a.m.d.) Amandoua lumineaza foarte puternic, strada fiind ingusta e si mai rau, si merg toata noaptea desi farmacia se inchide la ora 10. Sa nu mai spun cat de deranjant este efectul de stroboscop.

Am incercat sa vorbesc cu doamnele de la farmacie, ele au raspuns ca acele cruci trebuie sa fie pornite 24/7, altfel "se strica". Am scris inclusiv la serviciul cu clientii HelpNet, dar n-am primit raspuns. Legal vorbind, le pot face ceva?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:42, 27 Decembrie 2014
Exista serviciu specializat in primarie care se ocupa de firmele si reclamele luminoase
Sesizati oficial serviciul ,referitor la problemele cu care va confruntati
Daca asociatia de proprietari se implica are alta greutate fata de interventia unui singur proprietar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma luminoasa noaptea: poluare vizuala oantony oantony Buna ziua, Locuiesc intr-un apartament de bloc ale carui ferestre dau inspre piata centrala a orasului. Seara, perimetrul pietei se inchide, iar accesul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, vis-a-vis de mine pe strada s-a deschis recent o firma, ... avonet2020 avonet2020 Buna ziua, Vis-a-vis de mine pe strada s-a deschis recent o firma, aceasta si-a amplasat un banner luminos extrem de puternic care ma deranjeaza ... (vezi toată discuția)
Problema magazin de cartier Kaszy Kaszy Salut Stand la parter-ul unui bloc si avand un magazin de cartier, perete in perete si in fiecare vara am aceleasi probleme. Prima problema si cea mai ... (vezi toată discuția)