avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Program de vizita copii minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Program de vizita copii minori

Sotia mea are o fetita din prima casatorie si are domiciliul stabilit la fostul sot in judetul ialomita comuna bordusani. Acum el sa mutat la valul lui traian in constanta. Sotia mea are un program de vizita si legaturi personale in felul urmator: in fiecare luna primul si al 3 lea weekend iar in vacanta de vara de pe 2 august pana pe 2 septembrie. Intrebarea mea este: in perioada vacantei de vara pana la data de 2 august mai poate sa o ia in primul si al 3 lea weekend si de la ce adresa ca el a duso la tara si spune ca nu o mai ia deloc pana pe 2 august. Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:18, 9 Iulie 2017
In opinia mea, e program special de vacanta, din 3 luni, sta cu copilul o luna.
Pt a fi lamurita pe deplin, poate adresa o cerere instantei pt lamurire dispozitiv.

in privinta mutarii , s-a mutat doar pe perioada vacantei sua de tot ? Cati ani are copilul ?
Ce distanta era intre casa dvs si copil si care e distanta acum ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnterpretare decizie divort notar ContSters400040 ContSters400040 buna ziua, ma confrunt si eu cu urmatoarea situatie. Am divortat in luna septembrie2014, avem un copil minor de 6 ani. Am fost la notar pentru a divorta si ... (vezi toată discuția)
Program vizita minor total aberant !!! cornelyu cornelyu Buna Ziua, Va rog, ce parere aveti despre urmatoarea decizie a unei instante in ceea ce priveste programul de vizita cu copilul ? \\" ... dupa urmatorul ... (vezi toată discuția)
Interpretare program de vizitare al tatalui TatianaM TatianaM In anul 2006 am divortat de fostul sot,cu care am un copil minor.Tutela mi-a fost incredintata in Anul 2007s-a pronuntat sentinta si programul de vizitare al ... (vezi toată discuția)