avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Biroul de Cadastru ma amana
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Biroul de Cadastru ma amana

Buna ziua,

Acum 9 luni am depus actele la un birou de cadastru de apartament cu scopul de a le alipi.
Am fost tot timpul amanat, mi se gasesc tot felul de scuze, cum ca cei de la judet inca nu au raspuns, dar ca sigur se rezolva in x zile. Niciodata nu s-a rezolvat.
Unul din terenurile ce trebuiesc sa fie alipite are pe rol o cerere de uzucupiune (sper ca am formulat corect) si am impresia ca cei de la biroul de cadastru intentionat nu merg mai departe cu alipirea pentru a facilita speta cu uzucupiunea.
Intrebarea mea este, unde pot reclama eu acest birou in afara de instanta?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate clara112 clara112 Domnul X are un certificat de mostenitor dupa un titlu de proprietate. Doreste sa faca cadastru. I se elibereaza de la primarie adeverinte si certificate ... (vezi toată discuția)
Buna seara - durata obtinere extras de carte funciara Blankita Blankita Am nevoie de o informatie va rog frumos.As dori sa stiu cate zile dureaza dupa semnarea Contractului de Vanzare Cumparare a unei case cu teren eliberarea ... (vezi toată discuția)
Alipiri de terenuri si parcelari negrutzam28 negrutzam28 Multumesc mult celor care m-au ajutat cu respunsurile la intrebarea mea.=D> (vezi toată discuția)