avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna seara - durata obtinere extras de carte funciara
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna seara - durata obtinere extras de carte funciara

Am nevoie de o informatie va rog frumos.As dori sa stiu cate zile dureaza dupa semnarea Contractului de Vanzare Cumparare a unei case cu teren eliberarea actului Extras de Carte Funciara pe numele meu de catre Notar.Va Multumesc
Cel mai recent răspuns: Blankita , utilizator 00:23, 27 Ianuarie 2014
Eliberarea Extrasului de carte funciara se face de catre biroul de cadastru si publicitate imobiliara iar termenul este de 9 zile, acest termen fiind stabilit la nivel teritorial de BCPI
Va Multumesc frumos pt.informatie...problema este ca eu luna tracuta am semnat acest Contract de Vanzare Cumparare iar acest inginer Cadastral al biroului Notarului ma amana in vederea eliberari Extrasului de Carte Funciara de foarte multe zile explicandu mi ca intabularea este facuta dar a fost depus un act de Sentinta in copie care chipurile trebuia depus in origiinal....problema este ca nu stiu cat de reala este aceasta explicatie si ce ar trebui sa fac in aceasta situatie?Unde ami pot rezolva aceasta problema?
Solicitati notarului nr de inregistrare la BCPI si verificati pe siteul ANCPI daca exista completari la cererea de intabulare. si aflati de la biroul de cadastru sau notar la ce se refera acea sentinta.
Va Multumesc mult pt.informatii :) sper sa mi rezolv aceasta problema! Stau nelinistita si m a stresez mereu din cauza acestor acte si din cauza amanarilor din partea acestui Birou Notarial...Noi cetatenii simplii nu suntem datorii sa fim Licentiati in Drept sa putem sta linistiti dupa semnarea unor acte la unii Notari....Asa ceva este deja prea trist in 2014...Va Multumesc inca o data pt.informatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notare antecontract in cartea funciara Adrian_Gorj Adrian_Gorj Am auzit in trecere la 2 avocate ( o discutie mai aprinsa) cum ca notarii dupa ce se incheie un antecontract, au obligatia de-al nota in Cartea funciara in ... (vezi toată discuția)
Cum obtin extras carte funciara daca nu sunt proprietarul imobilului? ContSters83008 ContSters83008 Cum pot scoate un extras carte funciara in cazul in care nu sunt proprietarul imobilului? (vezi toată discuția)
Intabulare si cadastru - copii legalizate si utilizarea lor... ContSters227521 ContSters227521 Buna ziua, Am contractul de proprietate dar nu am intabularea si cadastrul (le-am pierdut)... #-o si nu stiu unde si cui sa ma adresez pentru a le obtine... ... (vezi toată discuția)