avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Biroul Monitorizare, Statistică, Strategii, ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Biroul Monitorizare, Statistică, Strategii, Programe-Proiecte

Buna ziua.
Ma intereseaza in mod deosebit atributiile REALE unui inspector in cadrul Biroului Monitorizare, Statistică, Strategii, Programe-Proiecte.
Exista pe acest forum vreun functionar public (sau fost) din cadrul acestui birou?
As dorii mai multe detalii legate de acest post.

Alte discuții în legătură

Mutare functionar public debutant ellenna2014 ellenna2014 Buna ziua!Sunt functionar public de executie -inspector debutant de aproximativ o luna! Am dat examen pentru un post pe patrimoniu, mi s-a dat si dispozitia ... (vezi toată discuția)
Care este statutul salariatului contractual? TheGuardian TheGuardian ex. lucrez la o institutie ce se ocupa de tinerii cu necesitati socio-educationale speciale(centru rezidential de tip familial) sunt incadrat pe postul de ... (vezi toată discuția)
Legalitate decizie delegare atributii functionar public nicmar nicmar Alaturat va prezint continutul deciziei prin care angajatorul imi deleaga atributii DECIZIA Nr.XXXXX/XXXXXX Având în vedere: - prevederile art.45 ... (vezi toată discuția)