avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Mutare functionar public debutant
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Mutare functionar public debutant

Buna ziua!Sunt functionar public de executie -inspector debutant de aproximativ o luna! Am dat examen pentru un post pe patrimoniu, mi s-a dat si dispozitia pt desfasurarea activitatii in cadrul Biroului de contabilitate, investitii, achizitii publice, strategii si patrimoniu! Dar la cateva zile dupa ce am inceput serviciul, conducatorul unitatii adimistrativ teritoriale mi-a zis ca vrea sa imi dea dispozitie pentru postul de achizitii publice.Insa eu nu vreau lucrul acesta, vreau sa raman pe postul de patrimoniu pt care am dat examen, nu am nicio cunostiinta in ceea ce priveste achizitiile publice! Dc eu refuz are ce sa imi faca, in conditiile in care sunt debutant???!!:(
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 11:43, 8 Februarie 2015
Teoretic din moment ce denumirea serviciului este la comun primarul va poate muta in cadrul aceluiasi serviciu de pe un post pe altul, ori sa va dea noi atributii de natura serviciului in fisa postului. Refuzul nejustificat constituie abatere disciplinară. Incercati sa-i explicati cum ca nu va place sa lucrati in cadrul unui alt birou, ca v-ati obisnuit cu atributiile de serviciu pe care le aveti in prezent,etc.
MULTUMESC!!! DECI SE POATE INTAMPLA LUCRUL ACESTA CHIAR DACA SUNT DEBUTANT??
Da. Cu aprobarea primarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere dispozitie primar ellenna2014 ellenna2014 Buna ziua! M-am angajat de 2 luni la o primarie, inspector debutant pe patrimoniu. De cand am inceput primarul ma tot preseaza sa iau achizitiile publice!! Eu ... (vezi toată discuția)
Atributii functionar public - va rog urgent miki_M miki_M Sunt functionar public si am fost angajat pe un post de consilier , prin concurs, cu atributii pe evidenta patrimoniu. Acum , vor sa ma treaca pe un post cu ... (vezi toată discuția)
Mutare temporara functionar public dannegru dannegru Sotia mea lucreaza in cadrul unei primarii dintr-un sector al mun. Bucuresti. Sefa ei de serviciu este obisnuita sa lucreze la limita legii si peste. Sotia mea ... (vezi toată discuția)