Buna ziua!Sunt functionar public de executie -inspector debutant de aproximativ o luna! Am dat examen pentru un post pe patrimoniu, mi s-a dat si dispozitia pt desfasurarea activitatii in cadrul Biroului de contabilitate, investitii, achizitii publice, strategii si patrimoniu! Dar la cateva zile dupa ce am inceput serviciul, conducatorul unitatii adimistrativ teritoriale mi-a zis ca vrea sa imi dea dispozitie pentru postul de achizitii publice.Insa eu nu vreau lucrul acesta, vreau sa raman pe postul de patrimoniu pt care am dat examen, nu am nicio cunostiinta in ceea ce priveste achizitiile publice! Dc eu refuz are ce sa imi faca, in conditiile in care sunt debutant???!!:(
Teoretic din moment ce denumirea serviciului este la comun primarul va poate muta in cadrul aceluiasi serviciu de pe un post pe altul, ori sa va dea noi atributii de natura serviciului in fisa postului. Refuzul nejustificat constituie abatere disciplinară. Incercati sa-i explicati cum ca nu va place sa lucrati in cadrul unui alt birou, ca v-ati obisnuit cu atributiile de serviciu pe care le aveti in prezent,etc.