avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 265 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... atributii functionar public - va rog urgent
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

atributii functionar public - va rog urgent

Sunt functionar public si am fost angajat pe un post de consilier , prin concurs, cu atributii pe evidenta patrimoniu.
Acum , vor sa ma treaca pe un post cu atributii in achizitii publice . Avand in vedere ca eu am dat concurs pentru postul pe care il ocup, este legal sa mi se dea atributii pe achizitii publice? Mentionez ca am studiile necesare din cerintele postului pe achizitii , adica studii superioare tehnice , insa nu am nici un curs de achizitii, nu am dat concurs din legislatia privind achizitiile Va rog sa-mi spuneti cadrul legal prin care ar putea face acest lucru , daca este legal sau nu.
Cel mai recent răspuns: aleko27 , utilizator 15:21, 14 Noiembrie 2012
Prin fisa postului sau prin dispozitie emisa de ordonatorul de credite va pot da atributii de achizitii publice. ca sa va mute definitiv de la patrimoniu la achizitii trebuie acordul d.voastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajari - functionar public danaoli danaoli Sunt angajata la primarie de 5 ani pe post de inspector protectie civila dar prin dispozitia primarului am in atributii tot ce tine de asistenta sociala.Am ... (vezi toată discuția)
Transformare unui post de functionar public Viorel Popescu 93 Viorel Popescu 93 Buna ziua, Sunt angajat la primarie in compartimentul investitii si proiecte europene, iar incadrarea mea este ca personal contractual (studii medii), desi am ... (vezi toată discuția)
Mutare functionar public debutant ellenna2014 ellenna2014 Buna ziua!Sunt functionar public de executie -inspector debutant de aproximativ o luna! Am dat examen pentru un post pe patrimoniu, mi s-a dat si dispozitia ... (vezi toată discuția)