avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Respingere dispozitie primar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Respingere dispozitie primar

Buna ziua! M-am angajat de 2 luni la o primarie, inspector debutant pe patrimoniu. De cand am inceput primarul ma tot preseaza sa iau achizitiile publice!! Eu nu doresc acest lucru.A zis ca imi da dispozitie "ca aici nu faceti ce vrei voi, ci ce vreau eu". Eu nu sa iau la cunostiinta aceasta dispozitie!!!! Ce poate sa imi faca???!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:39, 13 Martie 2015
Chiar daca nu veti semna pentru acea dispzoitie , angajatorul are psoibilitatea s-o comunice prin posta recomnadata cu confirmare de primire.

De asemenea, potrivit art.40 alin.1 lit.c C.mun., angajatorul are dreptul sa dea dispozitii cu caracter obligatoriu pentru salariat, sub rezerva legalitatii lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutare functionar public debutant ellenna2014 ellenna2014 Buna ziua!Sunt functionar public de executie -inspector debutant de aproximativ o luna! Am dat examen pentru un post pe patrimoniu, mi s-a dat si dispozitia ... (vezi toată discuția)
Bună ziua si scuze pt deranj!lucrez intr un spital de psihiatrie. ... Palmino Palmino Bună ziua si scuze pt deranj!Lucrez intr un spital de psihiatrie. Șeful de secție vrea sa i scriem timpii de lucru pt tot ce facem in 12 ore la patul ... (vezi toată discuția)
Decizii interne Vasilevaly68 Vasilevaly68 Buna ziua Angajatorul poate da o decizie interna in care angajatul sa efectueze alte sarcini decat cele specifice postului ? Ex un mecanic sa execute ... (vezi toată discuția)