avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... inundatie vecin
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

inundatie vecin

cum sa procedez cand vecinul meu de deasupra m-a inundat in baie?precizez ca acest vecin este si presedinte al blocului si refuza de 10 zile sa faca reparatia necesara sau sa cheme un instalator.cu fiecare zi care trece apa /pata inainteaza pe tavan eu avand tavan fals in baie.totodata mentionez ca am si asigurare optionala dar as dori sa rezolvam amiabil
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:33, 11 Iulie 2017
Initiat trebuie concret identificat factorul generator al inundatiei respectiv statutul instalatiei unde exista deficienta
Poate fi vorba despre instalatie parte comuna si raspunde asociatia de proprietari,poate fi vorba despre instalatie parte individuala si raspunde proprietarul
Este greu de apreciat daca veti putea materializa interesul dv de solutionare amiabila,avand in vedere ca in bloc de locuit in comun domiciliaza cetateni mai mult sau mai putin responsabili,cu interese si prioritati diferite de interesul dv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inundare tavan baie in apartament din cauza vecinului de deasupra voicudamian voicudamian In 16.06 am sesizat pe Presed.Asoc.Proprietari ref.la inundarea unei portiun a tavanului din apart.unde locuiesc (la et.12) . Proprietarul de deasupra mea ... (vezi toată discuția)
Inundatie baie apartament LARRY32 LARRY32 Buna ziua! Va rog sa-mi dati un sfat urgent!!! Anul trecut prin noiembrie-decembrie vecina de la apartamentul de sub mine a venit spunandu-mi ca am ... (vezi toată discuția)
Defectiuni alexpato1 alexpato1 am o problema cu vecinul de sus eu stau la parter.scurgerea lui din baie de la chiuveta si vana trece pe la mine pri apartament sus pe langa tavan si de cate ... (vezi toată discuția)