avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... TITLU DE PROPRIETATE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

TITLU DE PROPRIETATE

Bunicii mei vor sa vanda un teren pe care este construita o casa (intr-un sat) pentru care nu au titlu de proprietate. Menzionez ca au primit terenul de la parintii bunicului meu, unde si-au construit o casa, pentru care au platit impozit intre 1964-1976. Ulterior au demolat casa si au construit-o pe cea din prezent dupa 1990, pentru care au autorizatie de constructie. Precizez ca au reinceput plata taxelor si a impozitelor din 2005, iar pe registrul agricol sunt trecuti amandoi bunicii. Se poate dabandi titlu de proprietate, in alt mod decat uzucapiunea de lunga durata, pentru care nu se incadreaza? Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Uzucapiune de 30 ani mcrucita mcrucita Tata ar vrea sa deschida o ACTIUNE IN REVENDICARE prin care sa dobandeasca proprietatea asupra terenului de sub casa, a curtii si gradinii aferente invocand ... (vezi toată discuția)
Cum cumpar un teren din proprietatea statului fola_paula fola_paula Buna ziua,as avea si eu niste nelamuriri daca ma puteti ajuta In anul 2010 sotul meu a facut cu bunica lui un contract de vanzare-cumparare cu uzufruct ... (vezi toată discuția)
Acte proprietate nedelcu81 nedelcu81 buna ziua ,am si eu urmatoare problema trebuie sa facem succesiunea la o casa si un teren dar nu avem niciu act de prorietate pt ca bunici sotului meu au ... (vezi toată discuția)