avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat

Bună ziua mi sa ridicat permisul pe 90 de zile pentru o alcoolemie de 0.35 Menționez că am permis de profesioniști din 1999 și în ultimii 9ani nu am avut abateri in Romania fiind plecat in străinătate Cum pot proceda pentru a.mi redobandi permisul mai repede Menționez că permisul este eliberat de poliția din Belgia Nu este un permis românesc Mulțumesc
Dați un test de 15 întrebări pt reducerea suspendării cu 30 zile!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis conducere pete_doc pete_doc mi s-a ridicat permisul de conducere pe o perioada de 60 de zile pentru neacordare de prioritate. dupa 60 de zile trebuie sa dau examinare pentru a reintra in ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat alcool 0.21 catadtst catadtst Salutare, Zilele trecute am fost depistat conducand cu o alcoolemie de 0.21% Permisul mi-a fost suspendat pt o perioada de 90 zile. Din cate am inteles, ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis suspendat alcool laura80a laura80a Buna seara! Am urmatoarea situatie...permis suspendat 90 zile (pt alcool 0,13). Din ce am citit se poate sustine examenul de redobandire si reducerea ... (vezi toată discuția)