avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vechime inainte de 1989
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vechime inainte de 1989

Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti unde se afla sediul unde eu am lucrat ca paznic inanul 1989-1990 la ministerul industriei usoare, perioada lucrata care im i este necesara pt. vechime necesara pensionarii avand cartea de munca pierduta si sun t obligat sa-mi gasesc toate locurile de munca unde am lucrat inainte de 1989. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:14, 15 Iulie 2017
Incercati cu o adresa la Arhivele Nationale, sucursala Bucuresti, sau direct la Arhivele Nationale.
Pentru perioadele de dinainte de 1990 , va trebui sa mergeti la fostii angajatori sa va elibereze adeverinte de vechime , iar daca acestia nu mai exista trebuie sa incercati la Arhivele Nationale - Directia Judeteana in raza careia a avut sediul fostul angajator.

Ministerul Industriei Usoare a devenit - de-a lungul anilor dupa 1989 - Ministerul Economiei.

Incercati si la acest Minister.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca de negasit. Claudiu Rascol Claudiu Rascol Buna ziua. Unchiul meu a lucrat pana in anul 1991 la o fabrica de stat, Fabrica de Ambalaje Metalice Tecuci. Intre timp societatea a falimentat si toate ... (vezi toată discuția)
Adeverințe vechime ALINA TAMAS ALINA TAMAS De unde pot lua adeverință de vechime pentru mama mea dacă societățile de stat au dispărut după anul 1989 (Alimentara București și Fabrica de ... (vezi toată discuția)
Carte de munca Carmen098 Carmen098 Unde poate fi gasita o carte de munca a unei persoane care a lucrat la Centrul de calcul al Centralei Industriei Tricotajelor Bucuresti? Multumesc, ... (vezi toată discuția)