avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Adeverințe vechime
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adeverințe vechime

De unde pot lua adeverință de vechime pentru mama mea dacă societățile de stat au dispărut după anul 1989 (Alimentara București și Fabrica de Confecții Târgu Frumos,județul Iaşi).
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:30, 5 Mai 2017
Pentru perioadele de dinainte de anul 1990 , va trebui sa mergeti la fostii angajatori sa va elibereze adeverinte de vechime , iar daca acestia nu mai exista trebuie sa incercati la Arhivele Nationale - Directia Judeteana in raza careia a avut sediul fostul angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime inainte de 1989 mavrodinioan mavrodinioan Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti unde se afla sediul unde eu am lucrat ca paznic inanul 1989-1990 la ministerul industriei usoare, perioada lucrata care im i ... (vezi toată discuția)
Carte de munca de negasit. Claudiu Rascol Claudiu Rascol Buna ziua. Unchiul meu a lucrat pana in anul 1991 la o fabrica de stat, Fabrica de Ambalaje Metalice Tecuci. Intre timp societatea a falimentat si toate ... (vezi toată discuția)
Vechime mediaset mediaset Buna ziua .Care e procedura de recuperare a vechimii in munca?Deci in 1993 m-am transferat in interesul serviciului de al stat la o firma privata.Firma ... (vezi toată discuția)