avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită plata credit executat silit
Discuție deschisă în Executare silită

plata credit executat silit

Buna seara, as vrea sa ma lamuriti referitor la o situatie:
In 2009 am girat o colega de servici, ulterior s-a pensionat si nu a mai achitat o perioada ratele.... lucru care a dus la darea dosarului catre un executor.... dupa executare am fost singura dintre giranti solvabila restu nu s-au mai gasit, problema a intervenit in momentul in care dânsa s-a dus la unitatea unde a facut initial imprumutul si i s-a spus sa achite in continuare la dânsii ( mentionez faptul ca este vorba despre o unitate CAR).
Desi eu am poprire pe salariu si banii se duc in contul executorului suma nu scade.
Întrebarea era: Este legal ca atata timp cat eu achit in contul executorului sa achite si dansa la CAR? Daca creditul este cesionat de executor nu ar trebui achitat DOAR la executor!?
Sper sa ma puteti ajuta cu o lamurire in acest sens.
Va multumesc, astept cu interes raspunsul dumneavoastra!

Alte discuții în legătură

Adeverinta girant fara consimtamantul de retinere al angajatorului Alis07 Alis07 Buna ziua.Va rog o lamurire.Am girat un prieten la un CAR in baza unei adeverinte angajament de plata care este semnata si stampilata de unitatea unde lucrez ... (vezi toată discuția)
Executor corupt ???? unominfurtuna unominfurtuna in 2008 am fost rugata de o colega s-o girez la CAR. Am fost de acord si am plecat impreuna cu ea si sotul ei sa semnez . La parterul unui bloc, un mic ghiseu ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de girant incompleta ivalentin ivalentin Am girat un coleg pentru un imprumut la CAR Bucuresti. Pentru aceasta, initial am completat o adeverinta de girant pe care am semnat-o, urmand ca ulterior sa ... (vezi toată discuția)