avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administratora
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administratora

Buna ziua, 1- As dori sa știu cum sa procedez cu administratora blocului in care locuiesc,deoarece mi-a băgat la întreținere Fiul in vârsta de 10 luni,si dacă este normal sa se puna si jumătăți de persoana ( 0,5 ),in condițiile in care la anumite persoane unde sunt animale de companie nu sunt trecute la întreținere.2-Unde as putea sa ma adresez si pentru a face o reclamație asociației de bloc in legătura cu mirosul urat de la subsol? Sau un nr de contact. Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 08:48, 15 Iulie 2017
1.Orice persoana se trece la intretinere indiferent ca are 1 zi sau 10 luni.
2. Sesizati presedintele asociatiei ed proprietari in legatura cu mirosul din subsol.
1-Conform dispozitii in vigoare ,se inregistreaza in evidenta de calcul a intretinerii orice persoana care domiciliaza definitiv sau provizoriu in imobil mai mult de 15 zile/luna
2-Reprezntantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele de asociatie care detine competenta sa dispuna masurile necesare asiguraruu bunei functionari a partii comune de constructii si instalatii din imobil
Exista dispozitii exprese referitor la periodicitatea executarii de deratizari la condiominii
copilul nu este animal de companie ....
Ce legatura are una cu alta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie sa platesc cheltuieli comune dupa caine kicsiildi kicsiildi As dori sa ma interesez daca exista vreo lege valabila prin care pot fi obligata sa platesc cheltuieli comune dupa un caine tinut la un apartament dintr-un ... (vezi toată discuția)
Probleme administrație de bloc Ama0606 Ama0606 Buna seara. Va rog sa ma ajutați in legătura cu o problema ce tine de administrația blocului. La subsolul blocului in care locuiesc, avem o defecțiune la ... (vezi toată discuția)
Caine la intretinere carmenspata carmenspata Buna ziua ,am si eu o intrebare si va rog sa ma lamuruti. am un catelus de talie mica ,si administratorul Doreste ca eu si inca 3 vecini ce detinem animale de ... (vezi toată discuția)