avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare titlu de proprietate

In urma succesiunii dupa bunica mea am primit o cota parte dintr-un teren extravilan obtinut pe baza legii 18/1991. O parte din acest teren am vandut-o deja. In 2000, pentru acelasi teren de care au fost expropriati strabunicii, o matusa (singura dintre toti mostenitorii) a depus notificare, invocand faptul ca terenul a fost intravilan, dupa care a cerut anularea titlului de proprietate pe terenul obtinut in baza legii 18/1991. In 2011 a dat in judecata toti mostenitorii, comisia de fond funciar, dar s-a dat o decizie irevocabila de respingere a cererii de anulare a titlului de proprietate. Acum a obtinut dovezi suplimentare ca terenul in cauza era intravilan si a redeschis procesul. In situatia aberanta in care ar castiga, ce se intampla cu terenul deja vandut?

Alte discuții în legătură

Drept de mostenire ContSters288103 ContSters288103 Am si eu o problema, si sper sa ma ajute cineva.Strabunica mea a avut un teren intravilan + un teren extravilan in judetul ilfov ,pe terenul intravilan i-a ... (vezi toată discuția)
Vanzare proprietate in baza unui titlu de proprietate emis in baza legii 18 contabilgabi contabilgabi Buna ziua, Am urmatoarea speta: pentru o proprietate (casa+teren) veche exista doar nu testament lasat de strabunicul meu meu bunicului meu, fara a exista un ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate, neclaritati vulpys vulpys buna seara,strabunicii mei sunt decedati,strabunicul a detinut un teren de 5 ha extra si 2000 mp intra,a fost improprietarit dupa razboi,avand 5 copii,la ... (vezi toată discuția)