avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 351 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Mai multe probleme contabile
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Mai multe probleme contabile

Buna ziua,

Pe parcursul mai multor ani, am ajuns sa am urmatoarele probleme:
1. In balanta am furnizori externi, probabil din inregistrarea unor facturi pe care ei nu le-au inregistrat sau diferente de curs valutar. Mentionez ca am avut activitate de transport iar unii imi trimiteau o factura apoi se razgandea, nu erau ff seriosi, dar eu nu am sa le dau niciun ban. Sunt pe zero cu ei, dar as vrea sa inchid aceste solduri urate din balnata. Cum pot face acest lucru?

2. In balanta clienti, am niste clienti cu datorii catre mine de ani de zile, nu mai dau de ei, nu au sediu iar unii sunt in proceduri de faliment. Pe scurt, din pacate au existat niste "tepe: Ce pot face cu aceste solduri? Raman cu ele definitiv?

3. Am semnat un contract de prestari serivicii, iar de comun acord cu salariatul am stabilit sa se duca el cu masina personala la acea societatea, iar eu ii voi deconta 8% consum din nr de km parcursi la acea firma. Cum ma scad eu? m-am blocat :((

Astept parerile dvs.

Multumesc mult!!!

Alte discuții în legătură

Contul 409 ContSters285233 ContSters285233 Buna ziua In balanta de verificare am contul 409 cu niste sume vechi (2010), avansuri platite pentru care nici in ziua de azi nu s-a primit factura. Cum as ... (vezi toată discuția)
Monografie vatamanescu dumitra vatamanescu dumitra Buna ziua , am si eu o intrebare, conform noului plan de conturi ce se inregistreaza in debitul si creditul contului\"409\"? (vezi toată discuția)
Inregistrare factura de avans mirelaisofia mirelaisofia Cum sa inregistrez o factura de avans (servicii)pana la sosirea facturii definitive? Va multumesc (vezi toată discuția)