avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducerea tractorului cu categoria B
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducerea tractorului cu categoria B

Bună ziua am si eu o intrebare am fost prins de un politist pe drum public cu un tractor si cu o remorcă ,eu deținea permis categoria B.si acesta a decis a lua permisul pentru ca am condus cu categoria necorespuzatoare..pe cat timp ar putea sa imi ia permisul aproximativ,?

Alte discuții în legătură

Permis auto florin sebastian florin sebastian Ce categorie trebuie sa aiba permisul auto pentru a conduce un tractor? Pe ce drumuri poate fi condus un tractor? Poate exista tractor neinmatriculat sa fie ... (vezi toată discuția)
Permis tractor cu remorca ContSters266177 ContSters266177 AM DREPTUL LEGAL SA CONDUC PE DRUMURILE PUBLICE UN TRACTOR DE 7TONE,CU REMORCA DE 5 TONE CU PERMIS CATEGORIA B?MULTUMESC! (vezi toată discuția)
Conducerea unui tractor agricol pe un drum public alinibiza alinibiza buna.as vrea sa va rog sa ma lamuriti in legatura cu urmatoarele fapte: am condus un tractor cu remorca pe care le folosesc in agricultura,pe un drum public ... (vezi toată discuția)