avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire
Discuție deschisă în Executare silită

poprire

Buna ziua. Am fost adm unei firme care a intrat in faliment, iar mie ca adm mi s-a cerut antrenarea raspunderii personale si am de achitat o anumita suma de bani. Momentan , am venituri sub limita de poprire si nu mi se poate retine nimic. As dori sa imi deschid cabinet de contabilitate, find membru CECCAR, motiv pentru care va trebui sa ma inregistrez fiscal la finante , pe cod fiscal,
Intrebarea mea este : sunt obligata sa virez la finante , din veniturile pe care le voi obtine ? contul bancar deschis pe cabinet poate fi supus popririi ? Multumesc

Alte discuții în legătură

Retinere din venit cmgroup_08 cmgroup_08 Buna ziua. Am fost adm unei firme care a intrat in faliment, iar mie ca adm mi s-a cerut antrenarea raspunderii personale si am de achitat o anumita suma de ... (vezi toată discuția)
Faliment toros65 toros65 Ce sanse sunt ca dupa inchiderea procedurii falimentului, unui administrator sa i se deschida un dosar de raspundere a membrilor organelor de conducere? Si ... (vezi toată discuția)
Probleme cazier fiscal administrator firma faliment silvimina silvimina Buna ziua. Am fost asociat unic si administrator al unei societati comerciale care a intrat in faliment. La momentul deschiderii procedurii de insolventa ... (vezi toată discuția)