avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Facturare la pretul din contract
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Facturare la pretul din contract

Buna ziua. O societate scoala de soferi are prevazut in contractul de scolarizare ca elevul suporta cobustibilul in procent de 100 % . Astfel se taxeaza doar cursurile de legislatie si practica .
Am citit acum in ordinul 733 din 2013 ART. 50
Tariful de şcolarizare prevăzut în contractul încheiat de către un cursant cu
şcoala de conducători auto, trebuie să cuprindă în mod obligatoriu toate costurile directe, inclusiv combustibilul şi indirecte, aferente pregătirii teoretice şi practiceale respectivului cursant
Exista posibilitatea ca cineva sa se ia de traba aceasta , s-a mers pe acest principiu la elevi li se par mai usor sa plateasca ei cand se merge la orele de practica noi fiind dintr-un orasel si se merge la un alt oras mai mare sa se faca orele de conducere .
Va multumesc mult

Alte discuții în legătură

Probleme cu școala auto Dospinescu Camelia Dospinescu Camelia Am si eu o întrebare va rog frumos daca se poate să-mi răspundeți am început o școală de șoferi încă nu am achitat școala dar mă înscris cu toate ... (vezi toată discuția)
Carte de munca doar_dana doar_dana Daca lucrezi ca instructor auto la o scoala de soferi si iti platesti singur cartea de munca, ce se intampla in momentul in care nu o mai poti plati pt un timp? (vezi toată discuția)
Bună seara . am o problema legata de o anumita școală de soferi ... Cariniosa Cariniosa Bună seara . Am o problema legata de o anumita școală de soferi ,nu sunt mulțumita și vreau să plec la o altă școală adică sa o iau de la capăt ... (vezi toată discuția)