avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara . Am o problema legata de o anumita ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara . Am o problema legata de o anumita școală de soferi ...

Bună seara . Am o problema legata de o anumita școală de soferi ,nu sunt mulțumita și vreau să plec la o altă școală adică sa o iau de la capăt ...renunț la tot bani acte tot...pot sa fac asta ?
Cel mai recent răspuns: Cariniosa , utilizator 23:14, 15 Februarie 2021
Buna seara. Doar prin transfer se poate, deoarece sunteti înregistrat în Registrul Naţional al Cursanţilor.

Ordinul Ministrului Transporturilor nr . 733/2013 - Art. 38
"În situaţia rezilierii contractului de şcolarizare pe motivul transferului la altă şcoală de conducători auto, managerul activităţii şcolii de conducători auto are obligaţia de a elibera, persoanei titulare de contract, următoarele documente:
a) caietul cursantului completat la zi, barat cu menţiunea "transfer", semnat şi ştampilat;
b) documentele personale depuse de titular la sediul şcolii de conducători auto, şcoala de conducători auto păstrând copiile acestor documente;
c) dovada efectuării pregătirii practice, după caz;
d) fişa de transfer, "
Art 39 alin 4: "În cazul transferului unui cursant, fişa de şcolarizare este eliberată de către şcoala de conducători auto în care acesta a finalizat pregătirea practică, menţionându-se şi şcoala/şcolile de conducători auto în care cursantul a desfăşurat anterior activitate de pregătire."
Ultima modificare: Duminică, 14 Februarie 2021
cab av PIRSAN SILVIA, Avocat
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu școala auto Dospinescu Camelia Dospinescu Camelia Am si eu o întrebare va rog frumos daca se poate să-mi răspundeți am început o școală de șoferi încă nu am achitat școala dar mă înscris cu toate ... (vezi toată discuția)
Carte de munca doar_dana doar_dana Daca lucrezi ca instructor auto la o scoala de soferi si iti platesti singur cartea de munca, ce se intampla in momentul in care nu o mai poti plati pt un timp? (vezi toată discuția)
Buna seara , va rog dacă ma poate lamuri cineva !! acum 14 ani ... Aleyan Aleyan Buna seara , va rog dacă ma poate lamuri cineva !! Acum 14 ani am facut scoala de soferi , am dat ex.de 2 ori am picat și am renunțat sa continui. Acum ... (vezi toată discuția)