avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Transfer scoala de soferi la o alta scoala. Buna ziua, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Transfer scoala de soferi la o alta scoala. Buna ziua, daca sunt ...

Transfer scoala de soferi la o alta scoala.
Buna ziua, daca sunt inscris la o scoala de soferi si am facut jumate de ore platite, nu am platit in intregime si doresc sa imi iau dosaru si sa fac restu de jumate la o alta scoala este posibil?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:26, 21 Octombrie 2024
Da, este posibil asa ceva.

În situaţia rezilierii contractului de şcolarizare pe motivul transferului la altă şcoală de conducători auto, managerul activităţii şcolii de conducători auto are obligaţia de a elibera, persoanei titulare de contract, următoarele documente:
a) caietul cursantului completat la zi, barat cu menţiunea “transfer”, semnat şi ştampilat;
b) documentele personale depuse de titular la sediul şcolii de conducători auto, şcoala de conducători auto păstrând copiile acestor documente;
c) dovada efectuării pregătirii practice, după caz;
d) fişa de transfer.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara . am o problema legata de o anumita școală de soferi ... Cariniosa Cariniosa Bună seara . Am o problema legata de o anumita școală de soferi ,nu sunt mulțumita și vreau să plec la o altă școală adică sa o iau de la capăt ... (vezi toată discuția)
Probleme cu școala auto Dospinescu Camelia Dospinescu Camelia Am si eu o întrebare va rog frumos daca se poate să-mi răspundeți am început o școală de șoferi încă nu am achitat școala dar mă înscris cu toate ... (vezi toată discuția)
Carte de munca doar_dana doar_dana Daca lucrezi ca instructor auto la o scoala de soferi si iti platesti singur cartea de munca, ce se intampla in momentul in care nu o mai poti plati pt un timp? (vezi toată discuția)