avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Reîncadrare conform legii salarizării nr 153/2017
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Reîncadrare conform legii salarizării nr 153/2017

Bună ziua

Ce acte trebuie întocmite pentru a reîncadra personalul contractual al unei instituţii publice de subordine locală conform noii legi a salarizării? menţionez că salariaţii instituţiei respective nu beneficiaza de nici o modificare salarială.

Vă multumesc
Cel mai recent răspuns: Sorina19 , utilizator 19:07, 19 Iulie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca sunteti administratie publica locala ( primarie ) trebuie sa va aprobatii salariile prin HCL, indiferent daca primarul doreste sa modifice salariile sau sa le mentina pe cele din luna iunie. Fara o astfel de HCL nu mai aveti baza legala pentru acordarea salariilor incepand cu luna iulie 2017 .
Suntem instituţie publică de subordine locală cu personalitate juridică,mai exact bibliotecă, şi în cazul nostru nu se aplică articolul 11 din legea 153/2017. Pe mine ma interesează ce acte trebuie să întocmesc pentru a aplica articolul 36 referitor la reîncadrarea personalului, ţinând cont că, în comparaţie cu vechea lege a salarizării, noua lege a salarizării a schimbat numerele şi capitolele anexelor în care se regăsesc funcţiile angajaţilor instituţiei.

vă mulţumesc
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
E o harababura!! pe unde intrebi ceva, ti se citeaza din lege, ca si cum noi am fi tampiti , dar nimeni nu ne explica nimic concret #-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincadrarea salariatilor - din 01.07.2017 ? + si acum, se poate face reinacdrarea, retroactiva, si se pot acorda diferente de salariu ? + daca nu era buget ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Astazi, toti salariatii am avut sedinta cu Sindicatul. S-a discutat faptul ca: - unii din salariati nu se regasesc pe Grila de salarizare - ... (vezi toată discuția)
Încadrare Vic07 Vic07 Bibliotecarii de la primărie trebuiau , conform legii 153/2017,sa fie încadrați că ceilalți funcționari publici? (vezi toată discuția)
Cum se face reincadrarea /din 01.07.2017 ? - clarificari ministerul muncii oanaportar oanaportar Abia acum Ministerul Muncii clarifica: - Cum se stabilesc salariile pentru funcțiile cărora nu li se aplică prevederile art. 11 alin. (1) și care se ... (vezi toată discuția)