avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Returnare produse ridicate din magazin
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Returnare produse ridicate din magazin

Buna ziua.

Am comandat niste produse dintr-un magazin online si am selectat plata la ridicare si ridicare din magazin. Apoi am mers in magazin intr-o zi de vineri unde am achitat produsele si le-am ridicat personal. Datorita unor probleme, luni am completat formularul de returnare pe pagina magazinului iar marti dimineata am fost sa las produsele la sediul magazinului. Miercuri am fost anuntat ca produsele nu se pot returna deoarece au fost ridicate din magazin. Stiu ca exista un termen de 14 zile in care produsele comandate prin internet pot fi returnate insa nu exista si un termen in care produsele ridicate personal din magazin pot fi returnate ? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Colet returnat, plata curier florinel888 florinel888 Acum cateva zile am comandat ceva pe internet care urma sa vin printr-o firma de curierat. Problema este ca eu am cumparat acel produs de aici si nu mai am ... (vezi toată discuția)
Ordonanta nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 markM markM Buna ziua As dori sa stiu de la o persoana avizata daca Ordonanta nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 este ... (vezi toată discuția)
Contract la distanta combat2k combat2k Buna ziua, ma intereseaza urmatoarea speta: doresc sa achizitionez un laptop de la un comerciant care detine si un magazin online prin care fac comanda ... (vezi toată discuția)