avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Rezultat final concurs functionari publici
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Rezultat final concurs functionari publici

Buna ziua! Am sustinut primul meu examen in cadrul unei institutii publice..In urma sustinerii probei scrise am fost singura admisa, restul candidatilor fiind respinsi ca urmare a punctajului obtinut (sub 50 pct), respectiv unuia dintre candidati i s-a anulat lucrarea. Dupa afisarea rezultatelor probei scrise candidatul caruia i s-a anulat lucrarea a facut contestatie,in termenul legal, contestatie ce nu putea fi rezolvata in termenul de 24 de ore intrucat lipsea un membru ce trebuia desemnat din partea ANFP din cadrul comisiei de solutionare a contestatiilor. Intr-un final, s-a instiintat ANFP in vederea solutionarii modului de desfasurare a concursului si drept urmare contestatia, care era de drept anulata, trebuia sa intre in competenta ANFP, iar concursul se putea desfasura in continuare. M-au chemat pentru sustinerea interviului, am luat punctaj peste 50 puncte, am vazut pe afisier ca am fost admisa si aici s-au oprit lucrurile. Nu stiu ce se va intampla in zilele urmatoare, nu primesc decat raspunsul "nu stiu" din partea institutiei unde am fost admisa. Trebuie sa astept raspunsul din partea ANFP vis-a-vis de contestatia anulata ce e in competenta acesteia? Ce termene sunt in acest caz? Contestatia formulata fata de rezultatul probei scrise sau fata de proba interviu, din ceea ce am citit din legea 611/2008, se solutioneaza in termen de max. 24 de ore de la exp. term. de depunere a contestatiilor. Ce se intampla cand contestatia apare ca urmare a anularii unei lucrari? Ma scuzati de prea multele cuvinte, dar nu am mai avut de a face pana acum cu modul de lucru al unei institutii publice. Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 20 Iulie 2017
ContSters435031, utilizator

Alte discuții în legătură

Examen functionari publici adirosu adirosu Am susţinut un examen pentru ocuparea unui post temporar vacant de consilier principal la o instituţie publică şi am avut următoarea problemă: la unul ... (vezi toată discuția)
Contestatie eliminare din concurs alinaleu70 alinaleu70 Buna ziua. Va rog frumos sa ma lamuriti intr-o situatie si anume: am participat la un concurs proba scrisa pentru o functie publica. O doamna care era doar ... (vezi toată discuția)
Contestatie concurs angajare madone121 madone121 Buna seara, Vreau sa stiu daca exista vreun demers legal prin care pot contesta subevaluarea unui candidat la un concurs de angajare? Mai exact, am dat ... (vezi toată discuția)