avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mandate pt. persoane nedeterminate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mandate pt. persoane nedeterminate

Au voie organele abilitate (Parchet, Politie) sa ceara mandat pt. a obtine informatii in masa. Gen, sa ceara postei romane lista cu toti din Cluj care au primit pachete de peste 5 kg in luna mai. Sau sa ceara unei banci lista tuturor clintilor din Dorohoi ca si exemplu.

Alte discuții în legătură

Angajati apia mi-au falsificat semnatura si datele andreicoste andreicoste cand am depus suventia pe pamant la apia Dorohoi am fost depistat cu ceva nereguli si am fost chemat sa d-au completez un formular intrucat am pierdut suventia ... (vezi toată discuția)
Inselaciune rares_matei rares_matei Buna Ziua Societatea mea a primit de la un "partener" de afaceri (tepar de profesie) o fila CEC apartinand unei alte societati comerciale din alta ... (vezi toată discuția)
Telefoane ascultate ?! sau nu ... badguy_goodguy badguy_goodguy Vreau sa aduc in discutie , o veche tema... telefoanele in Romania sunt sau nu inregistrate in masa? Sunt unele \"guri rele\" care afirma chiar ca atunci ... (vezi toată discuția)