avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Angajati APIA mi-au falsificat semnatura si datele
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Angajati APIA mi-au falsificat semnatura si datele

cand am depus suventia pe pamant la apia Dorohoi am fost depistat cu ceva nereguli si am fost chemat sa d-au completez un formular intrucat am pierdut suventia pe 1.00 ha de pamant, dupa 5 luni de zile am fost la apia Botosani(centru) si mi-sa spus ce este vorba de 1.88ha iar formularul care l-am completat eu la Dorohoi era modificat de la 1.00ha la 1.88ha si nu nera nici semnatura mea. Acum sunt in pericol sa pier toata suventia pe toto pamantul pe care il lucrez. Mentionez ca datele de pe formular si semnatura au fost modificate(falsificate) fara voia mea. Pot depune o plangere penala sau ce trebuie sa fac ?

Cel mai recent răspuns: valer_valy , utilizator 23:05, 15 Noiembrie 2013
faceti plangere in care aratati toate aceste aspecte si o trimiteti cel mai bine la Parchet. de aici va fi trimisa la organul de politie competent gata inregistrata cu nr. de parchet si ve-ti fi chemat la politie pentru a da declaratie si a pune dovezi...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uz de fals ovidiu19 ovidiu19 Buna seara. Recent am fost invinuit de uz de fals si abuz de putere in serviciu in inscrisuri, intrucat in acea perioada (acum 2 ani) am lucrat la primarie ca ... (vezi toată discuția)
Semnare petitie online nero2013 nero2013 Buna ziua.Cred ca am facut o mare greseala.In spirit de gluma am semnat o petitieonline in locul la trei persoane.Voiam sa o las cateva ore apoi sa ascund ... (vezi toată discuția)
Falsificare semnatura intrerupere contract de munca ratonu ratat ratonu ratat Buna ziua, Voi incerca sa fiu cat mai concis: Dupa 12 ani in care mama mea a lucrat in cadrul unei firme de paza mi-a relatat comportamentul angajatorilor ... (vezi toată discuția)