cand am depus suventia pe pamant la apia Dorohoi am fost depistat cu ceva nereguli si am fost chemat sa d-au completez un formular intrucat am pierdut suventia pe 1.00 ha de pamant, dupa 5 luni de zile am fost la apia Botosani(centru) si mi-sa spus ce este vorba de 1.88ha iar formularul care l-am completat eu la Dorohoi era modificat de la 1.00ha la 1.88ha si nu nera nici semnatura mea. Acum sunt in pericol sa pier toata suventia pe toto pamantul pe care il lucrez. Mentionez ca datele de pe formular si semnatura au fost modificate(falsificate) fara voia mea. Pot depune o plangere penala sau ce trebuie sa fac ?
faceti plangere in care aratati toate aceste aspecte si o trimiteti cel mai bine la Parchet. de aici va fi trimisa la organul de politie competent gata inregistrata cu nr. de parchet si ve-ti fi chemat la politie pentru a da declaratie si a pune dovezi...
Uz de fals
ovidiu19
Buna seara. Recent am fost invinuit de uz de fals si abuz de putere in serviciu in inscrisuri, intrucat in acea perioada (acum 2 ani) am lucrat la primarie ca ... (vezi toată discuția)