Buna ziua.Cred ca am facut o mare greseala.In spirit de gluma am semnat o petitieonline in locul la trei persoane.Voiam sa o las cateva ore apoi sa ascund semnaturile,se poate face acest lucru,ceea ce am si facut.Problema este ca persoanele respective fac valuri.Ar vrea chiar sa faca o plangere la politie.Am gresit ,recunosc,ce as putea risca in cazul cand as fii depisatat.Pot fii depistat?Nu cred ca este chiar asa de grav ceea ce am facut,mai ales ca recunosc treaba asta:(,nu am adus injurii,nu am spart vreo adresa de mail ,nimic de genul asta.Va rog sa ma sfatuiti cum sa o scot la capat cu basmaua cat de cat curata.Mentionez ca am sters semnaturile respective la cateva ore,dar au apucat sa vada.Acum pe site-ul respectiv nu mai apare nici numele si nici macar pozitia la care au fost incadrati.Dar am inteles ca au facut o "poza" a ecranului atunci cand apareau. Multumesc
In situatia in care se dispun verificari categoric autoritatile competente detin baza tehnica a identifica autorul
Nu conteaza ca dvs ati editat petitia ,fiecare modificare operata ramane memorata in baza tehnica chiar daca se vizualizeaza ultima dvs editare
Lol. Falsificare nume in petitie pe internet. Va dati seama ca asta ar fi cam a cincea roata la caruta Politiei. Ei trebuie sa rezolve treburi serioase, omoruri, violuri, talharii si daca umbla dupa toate petitiile cu semnaturi falsificate nu mai au timp de ceea ce e important. Daca mai e si pe un server din strainatate, le scade si mai mult dorinta de a urmari penal o astfel de plangere. Puteti sustine ca a fost doar sarcasm, deoarece nimeni n-ar putea sa creada ca ei au semnat petitia. Si pe mine m-a enervat o petitie online si am semnat Mihai Eminescu, nascut la Botosani in 1850.