avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Semnare petitie online
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Semnare petitie online

Buna ziua.Cred ca am facut o mare greseala.In spirit de gluma am semnat o petitieonline in locul la trei persoane.Voiam sa o las cateva ore apoi sa ascund semnaturile,se poate face acest lucru,ceea ce am si facut.Problema este ca persoanele respective fac valuri.Ar vrea chiar sa faca o plangere la politie.Am gresit ,recunosc,ce as putea risca in cazul cand as fii depisatat.Pot fii depistat?Nu cred ca este chiar asa de grav ceea ce am facut,mai ales ca recunosc treaba asta:(,nu am adus injurii,nu am spart vreo adresa de mail ,nimic de genul asta.Va rog sa ma sfatuiti cum sa o scot la capat cu basmaua cat de cat curata.Mentionez ca am sters semnaturile respective la cateva ore,dar au apucat sa vada.Acum pe site-ul respectiv nu mai apare nici numele si nici macar pozitia la care au fost incadrati.Dar am inteles ca au facut o "poza" a ecranului atunci cand apareau. Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013
nero2013, utilizator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 00:15, 15 Ianuarie 2013
In situatia in care se dispun verificari categoric autoritatile competente detin baza tehnica a identifica autorul
Nu conteaza ca dvs ati editat petitia ,fiecare modificare operata ramane memorata in baza tehnica chiar daca se vizualizeaza ultima dvs editare
Nu eu am editat petitia.
nero2013 a scris:

.Mentionez ca am sters semnaturile respective la cateva ore,dar au apucat sa vada

vs
Nu eu am editat petitia.

Si atunci cine a editat daca dvs in topicul initial recunoasteti ca "am sters semnaturile" ??
Nu exista nici o legatura intre autorul petitiei si cei care semneaza,iar cei care semneaza pot face ca semnatura lor sa apara sau nu.
Lol. Falsificare nume in petitie pe internet. Va dati seama ca asta ar fi cam a cincea roata la caruta Politiei. Ei trebuie sa rezolve treburi serioase, omoruri, violuri, talharii si daca umbla dupa toate petitiile cu semnaturi falsificate nu mai au timp de ceea ce e important. Daca mai e si pe un server din strainatate, le scade si mai mult dorinta de a urmari penal o astfel de plangere. Puteti sustine ca a fost doar sarcasm, deoarece nimeni n-ar putea sa creada ca ei au semnat petitia. Si pe mine m-a enervat o petitie online si am semnat Mihai Eminescu, nascut la Botosani in 1850.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fax - proba in instanta? Valeriu Greceanu Valeriu Greceanu Am avut o discutie cu cineva in care eu am spus ca in instanta mail-ul poate fi acceptat ca proba pe cand faxul nu. Plec de la ideea ca la mail se poate ... (vezi toată discuția)
Jandarm fals si uz de fals ContSters150709 ContSters150709 in urma cu 11 luni mi sa intocmit un dosar penal,solutionat astazi,cu SUP,ocazie cu care am aflat ca la dosar exista doua procese verbale,cu semnatura falsa, ... (vezi toată discuția)
Fals in semnatura si act si documente false irisddd irisddd Buna ziua, Fiul matusii mele a facut mai multe \"inselaciuni\", insa una dintre ele ma intereseaza in mod deosebit, intrucat m-a implicat si pe mine. La data ... (vezi toată discuția)