in urma cu 11 luni mi sa intocmit un dosar penal,solutionat astazi,cu SUP,ocazie cu care am aflat ca la dosar exista doua procese verbale,cu semnatura falsa, prin care imi recunosc fapta.eu nu am semnat nimic si fapta nu exista.ce pot sa fac?pe cine sa sesizez.va multumesc.mai pot face plangere penala pentru aceasta infractiune?
Chiar daca veti face plangere...impotriva cui?..cine ar fi autorul falsului?....Daca invinovatiti pe agentul care a intocmit pv si nu puteti dovedi ca acesta a savarsit fapta...intrati pe taramul infractiunii de denuntare calomnioasa...ceea ce cred ca nu va doriti...
Daca sunteti convins ca nu este semnatura dvs. faceti plangere penala la parchet fara sa faceti o anumita incadrare faptei, descrieti exact situatia si solicitati expertiza grafologica pentru semnaturile dvs.
mulumesc frumos pentru raspunsuri.am sa fac o plangere la parchet.sunt doua procese verbale false,facute la jandarmerie.sunt foarte sigur ca nu le-am semnat eu.deoarece exista si martori care pot sa maruriseasca ca eu nu am semnat nimic pana a doua zi la politie.unde am dat prima declaratie.in rest,toti erau nervosi ca nu vreau sa semnez nimic.imi spuneti va rog unde gasesc un model de plamgere?
am scris doua diferite,pentru ca ma intereseaza doua lucruri.
1-cum sa fac sa nu anulez sentinta,sa nu mai scrie ca am recunoscut
2-ce sa fac ca,cel ce a falsificat procesele verbale sa fie pedepsit.
Munca fara contract
dorel13
Stiind ca este angajatul unei firme( i se desfacuse contractul de munca fara a depune o demisie si fara a primi o decizie), o persoana a lucrat timp de un an ... (vezi toată discuția)