avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... afirmatie incorecta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

afirmatie incorecta

buna seara.in sentinta primita prin posta astazi de la judecatorie,scrie ca inculpatul,respectiv eu,imi recunosc fapta,desii nu am facut asa ceva,deoarece fapta nu exista.ce sa fac?am aflat astazi ca la dosar sunt doua procese verbale prin care eu imi recunosc fapta,semnate de mine.am martori ca nu am semnat nimic,decat declaratia de la politie.in care nu am recunoscut nimic.sentinta a venit tarziu si a expirat cele zece zile.ce pot sa fac?nu imi convine ca am fost fraierit.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:27, 4 Iunie 2010
daca nu va recunoasteti semnatura de pe procesele verbale faceti plinegere penala prin care solicitati inclusiv anularea lor. Apoi, prin cai extraordinare de atac incercati casarea sentintei primite.
Verificati daca cele 10 zile curg de la comunicare sau de la pronuntare. Poate mai sunteti in termen de recurs sau apel. Daca nu, faceti plangere penala si solicitati expertiza grafologica pentru semnaturi.
Cred ca ar trebui sa relatati situatia mai detaliat pentru a primi cele mai bune sfaturi si pentru a le putea si folosi in mod eficient
situatia este urmatoarea:am fost surprins de un echipaj de politite si jandarmi,cu o minora de 14 ani seara in parc.acestia sustin ca am intretinut un raport sexual oral.am fost dusi la jandarmerie cu parintii ei cu tot.eu am refuzat sa dau orice fel de declaratie,pana a doua zi la politie.am dat declaratie la politie,am expus situatia,nu am intretinut raport sexual,ci,ei ii era rau si vomase,fapt sustinut si de ea.am fost gasit de procuror vinovat,dar mi-a dat SUP,si amenda 500 lei.mama fetei a facut plangere la tribunal,sa mentinut ordonanta,dar spune ca am recunoscut fapta.ceea ce nu este deloc adevarat.spune ca din procesele verbale atasate,eu recunosc fapta.acele procese le-am vazut la procuror,in dosar,si i-am spus ca nu sunt semnate de mine,ea a zis ca ma crede si ca nu le ia in seama.dar tribunalaul le-a luat.ce sa fac?nu imi convine sa scrie ca am recunoscut,deoarece parintii ei acuma o bat si o tine in casa ,pentru falsurile acestea,iar eu sunt privit ca un obsedat.va multumesc..incadrarea juridica,e 198 cp.dupa experitza fata a fost gasita virgo intacto.am cerut expertiza cavitaii bucale ,si au refuzat sa o faca.jandarmul,care a constat fapta,prin pura imgainatie,si nu prin proprile simturi,intr-ul proces,facut de mama minorei,el a recunoscut ca nu a vazut un act sexual,si doar ca pantalonii imi erau mai jos,fara sa vada mai mult.minora era cu spatele la masina de politite.nu avea cum sa vada ceva,echipajul.de ciuda ca nu recunosc fapta,mi-au intocmit acele procese prin care eu recunosc amanuntit,perversiuni si alte chestii.
Formulati plangere penala la parchet pentru fals si uz de fals impotriva celui/celor care au facut consemnarile,daca puteti dovedi cu probatorii (acte,martori ,alte probatorii permise de lege)cele relatate de dvs.
Daca consemnarile au fost facute de jandarmi,plangerea trebuieste adresata Parchetului Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Jandarm fals si uz de fals ContSters150709 ContSters150709 in urma cu 11 luni mi sa intocmit un dosar penal,solutionat astazi,cu SUP,ocazie cu care am aflat ca la dosar exista doua procese verbale,cu semnatura falsa, ... (vezi toată discuția)
Recurs contestatie pv in instanta cristi_tnt cristi_tnt Va salut, Doresc cateva sfaturi in vederea intocmirii unui recurs. Anul trecut pe 06.Ianuarie am fost oprit de un militian chipurile ca am trecut pe ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda jandarmerie mr_v mr_v Ieri seeara cand ma intorceam de la un chef cu inca 3 prieteni am fost amendati de catre jandarmi. Unul dintre ei a injurat jandarmeria, iar noi am incercat ... (vezi toată discuția)