avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna seara dacă poate cineva sa îmi răspundă la întrebare :soțul meu are o dat la orange la un abonament care nu la dus pana la sfârșit telefonia orange a vândut la recuperatori iar aceștia l-au executat silit ce se poate întâmpla dacă nu plătește Multumesc pt timpul acordat
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 10:49, 21 Iulie 2017
Ii va pune poprire pe salariu.
Sunteti sigura ca l-au executat silit? L-au dat in judecata? Au obtinut hotarare judecatoreasca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita SandraMaria03 SandraMaria03 Bună dimineața! Am primit executare silita prin hotărâre judecătorească de la o firma de recuperare pt plata unui abonament de telefon neachitat. Îmi ... (vezi toată discuția)
Nu am platit abonamentul la telefonul mobil se intampla ceva??? shukar shukar Deci am facut un abonament cosmote in 2009 si nu am platit deloc pana acuma ! Iar acum in 2011 am primit de la topfactoring sa plates 2600 ron ca altfel ma da ... (vezi toată discuția)
Executare silita orange ? Anonim.ro Anonim.ro Sunt intr-o mare nedumerire pot fi executat silit daca nu am platit factura orange ?, problema este ca in jurul lunii iulie trebuie sa deschi un cont in ... (vezi toată discuția)