avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita credit Brd
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita credit Brd

In anul 2014 am facut credit la Brd din motive personale din luna 07.2015 nu am mai putut sa achit ratele lunare...n.am primit notificari nimic scris de la ei pana astazi dimineata cand am primit prin posta un plic de la executorul judecatoresc ca voi fi executata silit si proprire pe conturi...eu in acest moment sunt in concediu maternal si singurul venit este indemnizatia+alocatia copilului pe care nu se poate pune popriri...as dori sa ma indrumati cum sa formulez adresa catre executor pentru a nu.i pune poprire pe contul care mi se vireaza banii.va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters429609 , utilizator 09:05, 22 Iulie 2017
Anunțați urgent banca, este problema băncii să trimită adresă către executor prin care sa-l informeze despre statutul juridic al banilor care intră în cont.
Cardul va fi blocat, veți putea scoate banii numai cu buletinul de la casieria băncii.
Indicat ar fi sa acceptati poprirea si sa achitati lunar din veniturile ce le aveti fiindca in cazul in care nu au ce popri , va pot executa silit imobilul proprietate (daca aveti)
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Iulie 2017
ContSters429609, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita campion campion Buna ziua! Am urmatoarea situatie. Am contactat un credit in timpul casatoriei pentru afacerea sotuui. Ulterior am divortat, iar acesta nu a mai platit rata, ... (vezi toată discuția)
Blocare cont, card, internet banking cristi.a cristi.a Buna ziua, Mi-a fost instituita poprire pe salariu de 50%. Angajatorul si-a luat angajamentul de a vira lunar 50% catre executor, restul de 50% fiindu-mi ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu in contul excutorului Georgia_cs Georgia_cs Buna ziua. Am schimbat recent angajatorul si am primit luna aceasta instiintar de poprire pe 1/3 din venitul net. Ce m-a uimit pe mine este ca banii din ... (vezi toată discuția)