avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare Cum putem lua legatura cu fonduri de investitii?
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

Cum putem lua legatura cu fonduri de investitii?

Am citit in presa ca exista fonduri de investitii care cumpara in tara noastra diferite bunuri imobiliare(terenuri,ferme etc).Din ce am retinut,si sper ca am retinut bine,ei au filiala aici sau o firma prin care efectueaza aceste achizitii.Cum gasim aceste firme prin care lucreaza ei pentru a le face oferte?
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Iulie 2017
miculjunior, utilizator

Alte discuții în legătură

Ce parere aveti?sa vand sau sa mai astept? CHANEL CHANEL Am pus in vanzare intr-un oras mic, -statiune balneoclimaterica , un apartament 2 camere ,confort 1, la un pret real (40000eur),pt.care acum 1 an as fi primit ... (vezi toată discuția)
Intrebare readymade readymade As dori sa stiu daca profitul realizat in romania unei societati straine (sucursala, filiala etc) este impozitat in romania sau in tara unde este inregistrata. ... (vezi toată discuția)
Ce rol au casele de comert in furnizarea de investitori? MrFB MrFB Buna seara, In urma unei discutii un agent imobiliar mi-a spus ca el primeste investitori pe care ii reprezinta in tara prin intermediul unei sau unor case ... (vezi toată discuția)