avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Ce rol au casele de comert in furnizarea de ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Ce rol au casele de comert in furnizarea de investitori?

Buna seara,

In urma unei discutii un agent imobiliar mi-a spus ca el primeste investitori pe care ii reprezinta in tara prin intermediul unei sau unor case de comert straine,care ii furnizeaza acesti clienti iar conform contractului procentul se imparte.
Nu inteleg ce rol au aceste case comert in furnizarea investitorilor in imobiliare?(cumparatori de ferme,cladiri,livezi,proiecte imobiliare etc)

Alte discuții în legătură

Produse la comandă – este necesară casă de marcat? ida.zoli ida.zoli Bună ziua, Societatea (a cărei activitatea principală este de proiectare) furnizează pentru unii din clienții persoane fizice, la comanda expresă a ... (vezi toată discuția)
Unde gasesc consultantii clienti pentru investitii? MrFB MrFB Buna ziua, Aveti idee unde gasesc consultantii romani clienti straini interesati de anumite afaceri in Romania (achizite a unei afaceri deja existente,a ... (vezi toată discuția)
Investitori in imobiliare miculjunior miculjunior Buna seara! In curand doresc sa imi deschid o agentie imobiliara.Pe langa apartamente,case,doresc sa ma ocup si de terenuri,cladiri etc. Cum pot gasi ... (vezi toată discuția)