avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Probleme de gestiune
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Probleme de gestiune

Buna seara,
Am urmatoarea situatie: in depozitul unei edituri care nu mai functioneaza din 2015 au ramas sute de carti care aparin unor autori care nu mai pot fi contactati. Nu mai au acelasi numar de telefon, li s-au trimis scrisori la adresele comunicate si nu au raspuns etc. Ce se intampla cu aceste carti - acestea fiind tiparite pe banii autorilor respectivi. O alta situatie autorul a fost contactat, nu mai are domiciliul in tara si refuza sa-si ridice cartile care nu s-au vandut. Peste 400 de carti pe care am fost nevoita sa le mut intr-un alt depozit, deoarece, ca fost angajat al editurii respective nu m-am indurat de cartile respective si am vrut cumva sa le „salvez“ in idee ca autorul si le va ridica la un moment dat. In momentul acesta eu am o editura si am pus acele carti in depozitul de carte in care se gasesc cartile editurii mele. Am contactat autorul pe Facebook si pur si simplu mi-a ras in nas, asa ca m-am trezit ca trebuie sa platesc depozitarea unor carti care nu imi apartin, pentru un autor cu care nu am contract. Tot eu am platit si mutarea lor. Ce pot face? Autorul nu imi mai raspunde, iar eu am adresa dintr-un sat din Romania unde nici nu stiu daca mai locuieste cineva din familia autorului respectiv. Si, chiar daca le voi trimite ma pot trezi cu ele retur.

Alte discuții în legătură

Multiplicare/difuzare Monica H. Monica H. Buna ziua, In ce conditii pot eu (ca si casa de productie) sa multiplic si sa difuzez un CD care are deja holograma si este inregistrat??? Multumesc (vezi toată discuția)
Traducere carte autor strãin ContSters53977 ContSters53977 Zilele trecute am fost contactata de un autor strain, de [b]aceeasi specialitate cu mine[/b] si m-a intrebat daca sunt interesata in vreun fel sa traduc cartea ... (vezi toată discuția)
Sigiliu electronic ebook drm ALM19 ALM19 Pentru o carte electronică, care se va accesa doar pe site-ul unde s-a făcut achiziția (proprietar este autorul cărții), sigiliul electronic pe care îl ... (vezi toată discuția)